Guia del Cafè Espresso: Tipus, Preparació i Degustació
Enviado por Programa Chuletas y clasificado en Química
Escrito el en
catalán con un tamaño de 9,03 KB
Cafè Espresso Subextret i Superextret
Cafè Espresso Subextret
- Dosi: Menys de 6,5 g
- Temperatura de l'aigua: Inferior a 88°C
- Pressió d'extracció: Al voltant de 9 atm
- Temps de percolació: Al voltant de 25 segons
- Mòlta: Gruixuda
- Premsat: Lleuger o nul
- Tassa: Freda
Cafè Espresso Superextret
- Dosi: Més de 7,5 g
- Temperatura de l'aigua: Superior a 92°C
- Pressió d'extracció: Superior a 9 atm
- Temps de percolació: Superior a 35 segons
- Mòlta: Fina
- Premsat: Excessiu
- Filtres i dutxes: Bruts/obturats
- Molins: Desgastats
Degustació del Cafè Espresso: Vista, Olfacte, Gust i Tacte
Vista
- Color: Degut a la caramel·lització dels sucres.
- Consistència: Delicadesa i qualitat de l'escuma.
- Persistència: Temps que dura l'escuma.
Olfacte
- Acció directa: Percepció directa dels
español con un tamaño de 4,14 KB