Guia Completa d'Equipament i Processos Enològics Essencials
Enviado por Chuletator online y clasificado en Química
Escrito el en
catalán con un tamaño de 6,08 KB
Bombes per a Líquids i Pastes
- Pistons: per a líquid i pasta, premsa molt, pastes fermentades no fresques.
- El·líptiques: d'inox/cautxú, per a líquid i pasta.
- Mono o Vis Rotatiu Excèntric: per a pasta seca.
- Peristàtica: per a líquid, no gaire bé per a pasta seca.
Nota: No usar bomba de pistons per a líquids.
Premses en Enologia
Premses Discontínues
Premsa Pneumàtica Horitzontal
- Ràpida d'omplir i buidar.
- Recorregut molt fàcil per gir del tambor.
- Most de qualitat, pocs fangs.
- Poca oxidació.
Premses Contínues
Premsa de Vis Sense Fi
- Ràpida, poca mà d'obra, facilita el treball.
- Premsat brutal, maceració de pells.
- Genera molts fangs i baixos.
Problemes amb Premsa Vertical
Problemes amb premsa vertical per a raïm fresc: no tanta pressió amb raïm... Continuar leyendo "Guia Completa d'Equipament i Processos Enològics Essencials" »
español con un tamaño de 7,32 KB