Guia Completa d'Higiene Alimentària, Additius i Nutrició
Enviado por Programa Chuletas y clasificado en Deporte y Educación Física
Escrito el en
catalán con un tamaño de 5,05 KB
Manipulació d’Aliments i Higiene
Rebre informació en higiene alimentària. Complir les normes d’higiene quant a actituds, hàbits i comportament. Conèixer i complir les instruccions de feina establertes per l’empresa per garantir la seguretat i salubritat dels aliments.
Normes de Neteja Personal
- Mantenir un grau elevat de neteja personal.
- Dur una vestimenta neta i d’ús exclusiu.
- Utilitzar, quan procedeixi, roba protectora adequada.
- Cobrir-se els talls i les ferides amb benes impermeables apropiades.
Quan Rentar-se les Mans
Rentar-se les mans amb aigua calenta i sabó o desinfectant adequat:
- En incorporar-se al lloc de feina.
- Després de realitzar activitats alienes a les seves feines específiques.
- Tantes vegades com ho requereixin les condicions
español con un tamaño de 3,79 KB