Chuletas y apuntes de Otras lenguas extranjeras de Oposición

Ordenar por
Materia
Nivel

Rezo gloria a Dios

Enviado por Naye Inexistible y clasificado en Otras lenguas extranjeras

Escrito el en español con un tamaño de 22,16 KB

ORACIONES PODEROSAS

INTRODUCCIÓN

El hombre tiene en su mente el poder ilimitado del decreto. El milenario libro del Kibalión menciona que el poder que tiene el hombre en si es inmenso. Conny Méndez -autora venezolana de libros de metafísica- decía que los pensamientos son cosas. Lo que uno piensa se manifiesta. Baste pensar en enfermedades para que estas se produzcan. Piense en abundancia y abundancia tendrá.

Para ejemplificar e inducir al hombre hacia el decreto adecuado para obtener amor, salud y dinero, se estableció la oración. Por tanto, es a través del poder que tiene el hombre al orar que le llega todo cuanto desea.

Sea este libro el mejor camino para lograr todo aquello que usted desea y necesita, pero sobre todo para aprender... Continuar leyendo "Rezo gloria a Dios" »

Dadaisme i Surrealisme

Enviado por Chuletator online y clasificado en Otras lenguas extranjeras

Escrito el en catalán con un tamaño de 3,68 KB

SurrealismePer a molts elSurrealismes'ha de considerar a part de les avantguardes, és una de les seves evolucions. Altres, però, l'engloben dins aquest corrent pel seu afany trencador. El seu representant més important fou André Breton.

El Surrealisme reivindica l'escriptura automàticai la inclusió del món del somni per fer obres d'art realment originals. L'autèntica literatura ha de sortir del jo més profund, sense control racional (seguint les teories de lapsicoanàlisi


)


Per això els textos surrealistes estan plens d'imatges impossibles i humor absurd


Cubisme:
El
Cubismeva ser un moviment nascut a les arts pictòriques, on es feien quadres basats en figures geomètriques. La seva adaptació a la literatura va suposar una nova atenció... Continuar leyendo "Dadaisme i Surrealisme" »

Ramón Llull vida i obra

Enviado por Chuletator online y clasificado en Otras lenguas extranjeras

Escrito el en catalán con un tamaño de 5,42 KB

Primeres manifestacions literàries:


La llengua vulgar, el romanç, no era vehicle de cultura sinó únicament la llengua del poble analfabet. Per a qualsevol ús escrit o culte s’emprava el llatí. Per això en tot un llarg període costa de trobar algun text escrit que no estiga en llatí. Però com que el poble no l’entenia, per a alguns usos molt concrets comença a usar-se el romanç (els sermons litúrgics per exemple). Així, el primer text català que es troba és un manuscrit del poble d'Organyà destinat a la predicació, datat entre finals del XII i principis del XIII. Són les anomenades Homilies d’Organyà.Estrictament, aquest manuscrit (junt a d’altres coetanis com els Furs de València, els Usatges de Barcelona... Continuar leyendo "Ramón Llull vida i obra" »

El registre literari

Enviado por Chuletator online y clasificado en Otras lenguas extranjeras

Escrito el en catalán con un tamaño de 8,47 KB

Registres lingÜistes : és lús que cada parlant fa de la Llengua. El domini de la llengua i dels seus registres que té un usuari, i que Li permet adaptar-se a cada acte comunicatiu, es coneix com a competencia ComunicativaTEMA: és allò a que es refereisx el missatge. Son molts Diversos: Els temes generals que fan referencia a la vida quotidiana i a les Coses mes comunes com el vocabulari habitual i els temes especialitzats que són Aquells que requereixen un vocabulari especific


CANAL: és el mitjà a travès del qual es transmet el Missatge: l´oral i l´escri. L´elecció d´un canal, determinarà el grau de Presentacióo d´improvisació del nostre Missatge


GRAU DE FORMALITAT: és necessària la presencia d´un Receptor. La relació... Continuar leyendo "El registre literari" »