Normativa d'Higiene Alimentària: Guia Completa per a la Seguretat
Enviado por Chuletator online y clasificado en Medicina y Salud
Escrito el en catalán con un tamaño de 6,95 KB
Normativa d’Higiene Alimentària
En hostaleria, a més de tenir un pla de neteja i desinfecció, també s’ha de complir amb la normativa per poder oferir el servei. A més, els consumidors s’han d’informar i responsabilitzar dels aliments que adquireixen. Per això, les etiquetes dels productes donen tota la informació necessària. Aplicant bones pràctiques, ens assegurem un tractament adequat i un bon control. “Les bones pràctiques són el conjunt d’actuacions correctes en el treball per garantir la qualitat i innocuïtat del producte”
Inspeccions de Sanitat
Auditories que tenen com objectiu valorar la correcta seguretat i higiene alimentàries, a fi de minimitzar els riscs per la salut pública i defensar els interessos dels... Continuar leyendo "Normativa d'Higiene Alimentària: Guia Completa per a la Seguretat" »