La noia del temps pdf

Enviado por Chuletator online y clasificado en Lengua y literatura

Escrito el en catalán con un tamaño de 2,98 KB

 

XAVIER:


En Xavier era un noi, que treballava en una empresa que feia enquestes pel carrer, vivia amb la seva mare en un pis força petit. No era que disposecin de molts petons, ja que aquesta va ser una de les principals raons de la mort del coronel Virós
.
Era força atrevit,
Tenia els cabells morens tirant cap a ros, alt i amb un cos atletic..


LA JUNA era una noia que per tal com la describia en Xavier havia de ser tota una meravella, la forma que l'autor té de descriure la noia és força interessant, ja que d'ella en tenim definides totes les parts del cos, però principalment descriu les parts més característiques d'un cos femení, com podrien ser les cames, les cuixes, els pits i tota la faceta de la cara, força avariciosa, i molt indecisa.

-

El Coronel Virós:

en teoria, és l’oncle de la Juna, però realment és el marit de la Caterina Freixa. És un home gran, un ex militar amb una bona situació econòmica (encara que últimament no ha tingut massa sort amb la borsa). Segons la Juna, és un home mesquí i dolent, però pel que es diu després, es dedueix que devia ser un bon home (participava en obres benèfiques, etc.). Durant el llibre, és assassinat. 

- El Pol:

és un noi jove, advocat. És l’amant de la Juna, però d’ell se’n diu ben poca cosa. L’únic que sabem és que és de Santa Coloma de Gramanet i que, pel que se sap durant el desenvolupament del llibre, la Juna també l’enyanya.

- La mare d’en Xavier:

és una noia gran, complidora i treballadora, que sempre s’ha preocupat pel bé del seu fill. Encara que és vella i ja no pot influir en els pensaments del Xavier, se l’estima molt i es preocupa enormement quan s’adona que té problemes d’algun tipus.

- En Sorribes

És l’encarregat de l’empresa on treballa en Xavier. És un home més aviat avar i desconfiat, però molt ambiciós. És per això que, encara que li agrada guanyar diners el més ràpid possible, no tracta massa bé als seus empleats. De totes maneres, el Xavier li està agraït, ja que en una situació que necessitava una ajuda econòmica, ell la hi dóna.


Entradas relacionadas: