Resumen valenciano 2

Enviado por Programa Chuletas y clasificado en Lengua y literatura

Escrito el en catalán con un tamaño de 2,79 KB

RESUM
Parlem d'Isabel Forteza, una jove de 22 anys, feliç, que corria per la Dehesa del Saler, era feliç... però tres minuts després, jau morta.
Marta, una feliç jove del Vedat de Torrent està molt ilusionada amb la seua nova situació: ha deixat la llar paterna per anar a viure a un pis a València amb dues companyes, Carme i Júlia, mentre fa la carrera de Dret. Totes tres surten de vegades a prendre's alguna cosa o de festa, sobretot la Carme. Però una de les vegades que surten a un bar amb Jofre, un amic, aquest vé acompanyat de Hèctor, un jove que diu estar fent la tesi de Dret.
Aquest es fija en Marta a la primera ullada, i durant tota la vetl·lada no deixa de intentar tenir moments amb ella. Però Marta no sembla massa disposta a seguirli el joc, perque fa poc va deixar anar una relació amb el que ella creia que era l'amor de la seua vida, pero la va deixar per anar a Amsterdam perque asi "s'ofegava".
Durant aquest temps, la xica estava passant una época un poc dificil i extranya: a partir d'aquest moment hauria d'enfrontar la vida sola.Poc a poc, Marta i Hèctor començen a sortir junts. Ell sap fer que ella caiga als seus braços, a poc a poc. Una nit surten les tres amigues amb ell i Jofre, quan Marta i Hèctor quasi es podien considerar parella. Elles decideixen separarse del homes una estona, però al sortir de la discoteca, Hèctor agafa a Marta pel cabells, la fa rodar per terra, es a dir, li dona una pallisa, acusant-la de perduda i d'haver-se liat amb altre xic. 278
Marta no sabia que ahí començava el seu infern. Desprès de molta insistència d'Hèctor, la xica el va perdonar aquesta pallisa i des d'aleshores es van convertir en inseparables.
Però ella poc a poc va tenint més por de les reaccions del seu xicot. Quan li pregunta sobre un anell que duu, Hèctor es posa molt violent, tot i que Marta li diu que no li importa de que siga. Ell la torna a tractar mal, enmig del carrer, però de nou, uns dies després, apareix com si tal cosa.
Marta, cega d'amor li regala una moto, perque ell sols fà que pensar en una, i aqueix mateix dia, dia de Nadal, van a casa de la xica a dinar amb els pares tots dos.
Com que en eixos dies Carme i Júlia estaven a les seues respectives llars, Hèctor va passar-los amb Marta al pis, peró a la fí, va acabar instalant-se del tot.

Entradas relacionadas: