Guia Completa de Cremes Culinàries i Merengues
Enviado por Chuletator online y clasificado en Tecnología Industrial
Escrito el en
catalán con un tamaño de 4,66 KB
Què són les Cremes Culinàries?
Són preparacions que es caracteritzen per tenir una consistència espessa, entre sòlida i líquida.
Ingredients Principals de les Cremes
- Llet o Nata (crema de llet)
- Ous
- Sucre
- Farina o midó de blat de moro
- Vainilla
- Xocolata o cafè
- Mantega
- Licors o aromatitzants
- Aigua
Ingredients Secundaris de les Cremes
- Gelatina
- Cacau en pols
- Extracte de cafè
- Rom, conyac o altres licors
- Canyella
- Pasta de fruita
- Càscara de llimona o llima
- Fruits secs
- Puré de fruita
- Mel
- Melmelada
- Fruites fresques
- Flor de taronger
- Melassa
- Gel de glucosa
Classificació de les Cremes Culinàries
Cremes Basades en Llet o Nata
Crema Pastissera
Feta amb llet, ous, sucre i midó de blat de moro o farina. Té una textura densa i s'utilitza com a farcit o per cobrir pastissos.... Continuar leyendo "Guia Completa de Cremes Culinàries i Merengues" »
español con un tamaño de 5,79 KB