Àpats Romans: Costums i Gastronomia
Enviado por Chuletator online y clasificado en Latín
Escrito el en
catalán con un tamaño de 5,47 KB
Els Àpats i els Aliments dels Romans
Els romans feien tres àpats al dia: l'esmorzar (ientaculum), que normalment consistia en pa i formatge; el dinar (prandium), que solia ser un àpat ràpid amb menjar fresc (la major part de vegades les restes del dia anterior), sense ni asseure's, i el sopar (cena), que era l'àpat principal.
El Triclinium: La Sala dels Àpats
Antigament, la cena tenia lloc a l'atri, però quan es va introduir el costum grec de sopar recolzats, els romans van dedicar una cambra especial a fer els àpats, el triclinium.
Dins aquest menjador hi havia tres llits, anomenats també triclinis, cada un amb lloc per a tres persones. La disposició dels triclinis era la següent: els tres llits s'anomenaven, de dreta a esquerra, lectus
... Continuar leyendo "Àpats Romans: Costums i Gastronomia" »
español con un tamaño de 4,38 KB
vasco con un tamaño de 3,37 KB