Respostes secretores

Enviado por Chuletator online y clasificado en Biología

Escrito el en catalán con un tamaño de 10,62 KB

Què vol dir que els nervis raquidis agrupen plexes? vol dir que les brànquies no arriben directament als músculs, si no que s'entrellacen entre si. Digues els 5 plexes dels nervis raquidis i els músculs que enervan. Plexe cervical: c1-c4, múscul del coll, plexe braquial: C5-T2, múscul dels braços, plexe lumbar: L1-L4, múscul abdomen, zona inguinal i cuixes, plexe sacre: L5-S4, múscul glutis i cames i plexe coccigi: S5. Múscul de la zona pèlvica.Quins són els tres passos del funcionament general del sistema nerviós? Descriu-los en una línia. Recollida receptors i neurones sensitives) elaboració d'una ansietat i medula espinal) emissió d'una resposta( nervis motors)Digues què vol dir: arc reflex, centre reflex, respostes complexes, resposta hormonal. Arc reflex vull dir els postres senzilla i automàtica elaborada per la medula espinal, centre reflex vull dir més complexa, auto, produïda per el bulb raquidi. Respostes complexes significa elaborades per el cervell. I resposta hormonal significa sota control de l'encefal automàtic fet per les neurones del hipotàlem.Què són els organs aferents? Són aquells que processen les respostes internes.Quins dos tipus de sistema nerviós hi ha? Digues les seves funcions.

Sistema nerviós somàtic: funcions voluntàries ho conscients de l'organisme. Sistema nerviós autònom: funcions involuntàries.Escriu una llista de cinc estímuls interns i cinc externs que puguin provocar una resposta.

Estímuls interns

Dolor fatiga bufeta plena concentració de substàncies en sang. Estímuls externs: fred calor llum soroll gust. Escriu una llista de manifestacions el teu organisme que sorgeixen com a conseqüència de respostes del teu sistema nerviós autònom, un moment que estiguis passant molta vergonya: sudoració,tremolar, envermelliment, tartamudejar, riure, calor…Passes davant d'una pastisseria és un pastisser que té molt bon aspecte i fa una olor què t'atrau. Decideixes comprar-lo, el pagues i l'agafes. Te'l poses a la boca i em mossegues. Explica els diferents circuits que es donen en el sistema nerviós davant la situació. 1 rebre informació: veiem pastissos, olor pastissos. Estímuls externs-> nervis sensitius.2 elaborar resposta: encèfal-> nervis motors-> músculs-> resposta-> caminar dins la botiga, pagar… Quina diferència hi ha entre cefalea primària i secundària? Doncs que de primària és una patologia en sí com per exemple la migranya, i la secundària és un símptoma alguna alteració.Què passa a les neurones quan una persona té epilepsia? Que presenta un excés de descàrregues elèctriques i transporten els senyals de forma caòtica.Què és la malaltia meningocòccica? Quina diferència fonamental i amb una encefalitis? És una infecció bacteriana molt greu que usada per una bacteri que pot arribar a ser mortal. La diferència fonamental és que és una encefalitis la informació és deguda a infeccions víriques mentre que la malaltia  meningocòccica es deguda a una bateria.

Com es diagnostica un accés cerebral? De quines infeccions pot provenir? Amb un tac. Pot prevenir otitis sinusitis accés dental i també d'infeccions pulmonars i cardíaques.Quin és la gent infecció de la malaltia Creutzeldt-Jakob? Un prió Quins dos tipus d'alteracions a la circulació de la sang en servei es pot trobar en un ictus? El taponament o el trencament d'una arteria. Quins tipus de ictus hi ha? Ictus isquèmic per dipòsit de colesterol a les artèries i per un çoàgul. Ictus hemorràgic per una pujada de la tensió arterial i per problemes genètics. Què vol dir la sigla RAPID quan parlem d'un ictus? Riure aixecar els braços parlar ictus sospitat després a trucar 112. En què consisteix l'esclerosi múltiple? És una malaltia autoimmune que produeix una neuro degeneració del SNC. La miel i més inflama y es desprèn es distribueixi forma una cicatriu de manera que l'habilitat dels nervis per conduir impulsos elèctrics interrompen. Quins són els quatre principals símptomes del parkinson? Tremolar de repòs residència ricard pèrdua alentiment del moviment espontani automàtic inestabilitat postural i alteració de la marxa. Què vol dir que una persona tingui paràlisi cerebral? Vull dir que té una lesió cerebral permanent produïda abans durant o després del naixement. Quines neurones estan afectades en una persona que téELA? Les neurones del cervell i de la medul·la espinal

Entradas relacionadas: