El Cafè: De la Planta a la Tassa - Guia Completa
Enviado por Chuletator online y clasificado en Tecnología Industrial
Escrito el en catalán con un tamaño de 9,07 KB
El Cafè
Tipus de Cafè
Capuccino
- Temperatura de la llet: 65°
- Dosi de cafè: 7 gr / 25 ml
- Tipus de servei: Tassa de cafè amb llet
- Elements aromatitzants: Cacau en pols
- Cafès relacionats: Cafè amb llet, Llàgrima
Elaboració
- Cafè sol
- Afegir cacau
- Llet freda per l'escuma
- Calentar la llet a 65°
- Moure en moviments circulars
- Afegir la llet al cafè
- Afegir capa de cacau en pols
- Servir sense sucre
Cafè de Llàgrima
- Temperatura de la llet: 70/75°
- Dosi de cafè: 7 gr / 25 ml
- Tipus de servei: Got de vidre, cullereta, canya, sucre opcional
- Cafès relacionats: Capuccino, Cafè amb llet
Elaboració
- 1 dosi de cafè en una tassa
- Calentar la llet a 70/75°C i posar en un got transparent
- Posar el cafè a la llet lentament en un raig fi
Cafè Burlé
- Licor (dosi i tipus): Coñac/