Glosari de Verdures, Hortalisses i Fruits: Definicions i Classificacions
Enviado por Programa Chuletas y clasificado en Biología
Escrito el en catalán con un tamaño de 12,04 KB
Glosari
- Arilo: Cobertura carnosa de certes llavors, com la de l'arbre de la nou moscada.
- Astringent: Produeix amargor i sensació d'aspror a la boca.
- Brix: Quocient de matèria seca, majoritàriament sucres.
- Cafeïna: Alcaloide estimulant present en el cafè, te, xocolata, l'herba mate o la nou de cola.
- Infusionar: Extreure el sabor i aroma d'un aliment mitjançant un líquid calent.
- Repelar: En el cas dels fruits secs, pelar-los en cru.
Verdures i hortalisses fresques
- Sota la denominació genèrica d'hortalisses, el CAE designa qualsevol planta herbàcia hortícola en aquell temps que es pot utilitzar com a aliment, ja sigui en cru o cuinada.
- D'una forma més comuna, es nomena verdura als vegetals en els quals predominen les fulles... Continuar leyendo "Glosari de Verdures, Hortalisses i Fruits: Definicions i Classificacions" »