Suspensió del contracte de treball

Enviado por Chuletator online y clasificado en Historia

Escrito el en catalán con un tamaño de 3,54 KB

Conseqüencies: desprès d’aquesta guerra el món havia canviat respecte al de abans. És per aquest motiu que els historiadors consideran aquesta guerra com el punt i final del Segle XIX i l’inici del Segle XX.


Demogràfiques: 9 millions de morts durant la guerra. La gran diferència és que aquí la gran part de morts van ser de civils.

La gran mortalitat de homes joves va causar una gran diferència entre homes i dones. D’aquí ve el mite del home que va tindre més de 400 fills, ja que es venis per proporcionar fills a les dones.


Econòmiques: A més a més que molts soldats al tornar de la guerra es van quedar sense feina, les infraestructures dels països afectats van quedar molt perjudicats ja que es van destruïr ferrocarrils, pons, fàbriques…


Socials: El paper de la dona va canviar totalment ja que els homes s’havien anat tots a convatir i els llocs de treball havien quedat despoblats per tant algú s’havia de fer càrrec de seguir mantenint el país i aquí és on va entrar el paper de les dones. 

Aquest primer pas va servir a les dones per avançar contra el machisme i a començar-se a introduïr al món laboral.


Polítiques: Les diferències són que després de la Primera Guerra Mundial van aparèixer nous països que abans no estaven com Polònia, Turquia, Hongria etc.. També que ningú tenia poder sobre els altres ja que van desaparèixer els territoris ocupats per altres potències. I que ja no hi havien conflictes ja que tothom estava tranquil en el seu territori.


Entradas relacionadas: