Sistemes per a desenvolupar la força

Enviado por Chuletator online y clasificado en Deporte y Educación Física

Escrito el en catalán con un tamaño de 4,33 KB

COM EXPLIQUEM UN JOC? 1. Fer que estiguin atents (vista i oída) 2. Parlar alt i clar. 3.  Fer esquemes (si és necessari 4.  Fer la explicació i demostració alhora (coordinar) 5. Explicar breu concís i ordenat 6. Assegurar que tothom ho hagi entès 7. Fer una prova per veure si hom ho ha entès 8. No donar tota la info a la vegada. 9. Vigilar el teu llenguatge.

Per a que un joc sigui educatiu ha de reunir les següents característiques: Ha de desenvolupar globalment a l’alumne. Ha d’haver-hi aprenentatge cooperatiu, es a dir, evitar situacions de marginació.
Tots els alumnes han de jugar i estar sempre actius. (evitar eliminació
) S’evitaràn els jugadors espectadors (Tots els alumnes han de tenir un rol adoptat, fins i tot els lesionats
.) Equilibri entre temps de joc i de descans (descans actiu millor)
Ha de suposar un repte, per motivarlo (que es pugui cumplir en tot moment
). S’evitarà que sempre destaquin els mateixos. Fent Jocs diferents i premiant tot el procés en més del resultat final. El joc no ha de cansar als alumnes al segon cop que hi juguem, aquests han de mostrar interès encara que ja hi hagin jugat.

CLASIFICACIÓ DE LES ACTIVITATS Exercicis: Situacions simulades d’un esport amb pocs elements Formes jugades: Exercici + competició Jocs simples: no tenen un model, es basen en objectius generals: Activitat motriu, Caràcter competitiu, Estructura modificable Pre-esport: esports simplificats i modificacions morfològiques (futbol 7, minivoley...) Esport: Activitat física amb molta competició en la que hi ha una estricte reglamentació i està institucionalitzada.

Entradas relacionadas: