Resumen valenciano 3

Enviado por Programa Chuletas y clasificado en Lengua y literatura

Escrito el en catalán con un tamaño de 2 KB

Al principi, les cosses anaven suaus, però poc a poc, la convivència es feu insoportable, fins i tot, el xic, que sols feia que veure la televisió i beure cervesa, va donar un susto a Júlia quan aquesta sortia de la dutxa.
Com que no podien més, les dos xiquest van deixar el pis, deixant a Marta i Hèctor sols. Ell només de vegades donava alguns diners a la xica, que s'estava quedant sense conte corrent. Un día, com que mai sortien de casa, aprofiten i van a dinar a un bar, on es troben un antic professor de la xica, a qui Hèctor acusa de faldiller amb to bromista perque va begut.
Quan tornen a casa, Marta comença a obrir els ulls... mira els llibres de la tesi de el xic, que romanen intactes, i s'adona de que ella no coneix res d'ell. Aleshores va decidir que volia deixar la relació amb ell. Alguna cosa li habia fet obrir els ulls: estava esperant un fill d'Hèctor. Aleshores, empaquetant les seues cosses, d'adona del que tot el que li ha dit ell era mentida.
Després, es va gitar. Al despertar es troba Hèctor amb una prostituta, i fa mirar a la probra Marta com ho feia amb aquella dona d'aspecte extrany. Després, va darrere d'ella, fins que la ferix a un costat amb una navalla, i després l'amaga a l'armari perque Júlia, Carme i el profesor de Marta toquen insistenment a la porta. Ell surt com si res, peró les xiques l'espenten i es troben Marta en aquesta situació.De camí a l'hospital, es troben a un embús. Marta va a tenir el seu fill. Per sort Hèctor ha desaparegut de la seua vida acusat d'assasinar a Isabel Forteza y d'intentar matar-la també a ella. Gracies a Jofre, el menut naix sà i estalvi

Entradas relacionadas: