Resum del llibre la por que no s acaba mai

Enviado por Programa Chuletas y clasificado en Lengua y literatura

Escrito el en catalán con un tamaño de 6,89 KB

 

L'honestedat

Una infermera ha aconseguit una cita amb el nòvio de la seva millor amiga per a gitar-se amb ell, però al final, per qüestions de la sort, decideix tractar de fer-ho amb el nou metge.

L'amor

La submissió i el menyspreu amb el que una dona tractava al seu amant, un futbolista, era el motiu per què ell estava tan enamorat, ja que quan ella canvia deixa de sentir el mateix que abans.

Vida matrimonial

Després de vuit anys de matrimoni, una parella es dóna compte de que s'han distanciat, han perdut la confiança i ja no es coneixen tan bé com abans.

La submissió

Una dona busca un home que li mani, que la utilitze, per què en el fons sap que el vertader submís serà ell, ja que no podria prescindir d'ella.

El cicle menstrual

El no confessar els vertaders sentiments i deixar passar diverses oportunitats fan que es forme un embolic amorós que agafa a moltes persones.

La inòpia

Un antic company de treball que cada 2 anys es veu amb una amiga es va donant compre del desperdici de la seva vida (la d'ella), i la seva degradació després d'una vida monogàmica.

La fe

Dos enamorats tenen una acalorada discussió per què la xica no creo que ell l'estime, el que, amb el títol del conte, vol dir que en qüestió d'amor s'ha de tindre fe l'un amb l'altre.

Pigmalió

Un home, amant d'una adolescent de qui s'enamora i qui es converteix en el seu mestre en el llit, la tira de casa per la por de que ella li estiga eganyant amb un altre.

La immolació

En un viatge a Florència, un home té por de pujar a la famosa torre amb la seva dona per si s'enfona, però al final accepta pujar-hi, sense donar-se compte de que ha sigut una prova d'amor.

L'enteniment

El creença d'una dona que pensa que tots els homes es guien per la luxúria quan ella mateixa ho fa molt a sovint.

El determini

Una parella es dòna compte de que la perfecció porta a l'avorriment, i per això, decideixen acavar amb la relació.

L'admiració

Una dona que fa la seva vida amb un novel·lista que deixa de ser-ho per a poder mantindre la família decideix conéixer l'autor d'una altra novel·la.

¿Per què les busques dels rellotges giren en el sentit de les busques dels rellotges?


Dos homes es troben a un cafè i un li confessa a l'altre que ha seduït a la seva dona però que vol desfer-se d'ella, i l'altre li aconsella sense sorprendre's que sigui més pesat, per a que es cansi.

La gelosia

Un home està gelós del seu propi membre ja que sols aquest rebeix paraules d'admiració de la seva novia.

Amb el cor a la mà

L'estricta sinceritat que es juren eternament fa que la parella ho deixe al matí següent.


La inestabilitat

Una coincidència com que el protagonista s'enfarta de que li robin la ràdio del cotxe fa que, després d'una sèrie de fets, faça una família i trobi la sol·lució per a que no li robin la ràdio: una cartera per endur-la.

Sant Valentí

Un jove està desesperat per què no s'ha enamorat mai de veritat, ja que no aguanta els defectes de les xiques amb qui ha estat, però en coneix una de la que potser s'enamori.

L'eufòria dels troians

La vida d'un home que al cap del anys la seva situació es fa insuportable per qüestions econòmiques, polítiques i personals, però que manté l'esperança i mor salvant una suïcida.

Quarts d'una

Després d'un llarg diàleg, un home es dòna compte de que la seva amant és la germana bessona de qui creia realment que era, i s'assabenta de que la vertadera està morta. Al final queden com si res hagués passat.

L'afany de superació

Una dona s'obsessiona amb la cirugia estètica per a complaure al seu home de tal manera que al final es converteix en una espècie d'androide, fina que l'últim implant li permet veure que el seu marit ha deixat de veure's amb la seva millor amiga.

El jurament hipocràtic

Li esclata el fetge a un home que no parava de beure i, contra tot pronòstic, s'hi recupera sense cap efecte secundari, pensant que els metges li han estat mentint amb els seus consells.

La micologia

L'angoixa d'un boletaire al trobar-se amb un gnom que li deixa sols cinc minuts per a decidir-se amb un desig.

El gripau

Un príncep troba la seva princesa perfecta donant-li un bes a un gripau, que es transforma en aquesta, però després de tant de temps buscant-la no sap qué fer.

La bella dorment

Després de despertat a una princesa dorment, el príncep se n'adona de que més enllà hi ha una altra igual.

La monarquia

L'autor indaga sobre qué passa després de que s'acaben els contes: s'acaba la màgia. En aquest conte, l'antiga ventafocs és enganyada pel seu marit amb les seves germanastres.

La fauna

El gat, que sempre perdia, aconsegueix atrapar finalment el ratolí que sempre fugia d'ell.

La força de voluntat

Un home no es dóna per cençut tractant de que una pedra li parli. Però després d'alguns dies, s'enfarta i la tira molt lluny, i aleshores la pedra fa “pa”, la paraula que ell havia tractat de ensenyar-li, fora de la seva oïda.

La fisonomia

Un home que té la incapacitat de reconéixer les cares de la gent i d'identificar a ningú reconeix de sobte una dona que havia vist fa molts anys, sense adonar-se de que l'ha vist moltes vegades.

La divina providència

Un home que ha dedicat tota la seva vida a escriure la Gran Obra es dóna compte, desesperat, que tot ha sigut una pèrdua de temps, aj que totes les lletres s'esborren inexorablement i no té temps per a repasar-les.

El conte

Un escriptor destrossa el millor conte que ha escrit mai pel simple fet de no trobar-li títol.

Entradas relacionadas: