Propietats del plastics

Enviado por Programa Chuletas y clasificado en Tecnología Industrial

Escrito el en catalán con un tamaño de 1,72 KB

 
    que es un plastic?
el plastic es fa serbir molt en la industria perque es facil de fabricar i modelar. economic, lleuger i admet pigments d'una varietat de colors força gran. a mes a mes, es pot combinar amb altres materials i axi millorar-ne les propietats.
   propietats del plastics
conductibitat electrica. els plastics son mals conductors de l'electricitat,i aquesta caracteristica els permet que s'utilitzin com a aillants electrics. el recobriments dels cables pot ser un exemple
conductibitat termica. els plastics tenen una conductibitat termica baixa. solen ser materials aillants perque transmeten la calor molt lentament. un exemple son els manecs de la bateria de cuina.
resistencia mecanica. el plastics son molt resistents, si se'n te en compte a mes la lleugeresa. i aixo explica per que es fan servir, conjuntament amb els aliatjes metal·lics, per construir avions. quasi totes les jogines, per exemple, estan fetes amb alguna manera de plastics.
combistibilitat. la major part dels plastics crema amb facilitat, ja que les molecules es componen de carboni i hidrogen. el color de la flama i l'oror del fum que desprenen sol ser caracteristic de cada tipus de plastics. les boses d'escombreries, per exemple.
plasticitat. molts plastics s'estoben amb la calor i, sense que s'arribin aquest material peces de formes complicades. 
   plastics termoplastics
polietile (PE)
polietile dalta densitat (HDPE)
polietile de baixa densitat(LDPE)
polipropile (PP)

Entradas relacionadas: