Jhfgqafrjuyi

Enviado por Programa Chuletas y clasificado en Otras materias

Escrito el en catalán con un tamaño de 1,73 KB

1. El llibre comença amb una carta d'en Perceval a la IK 'hebel i el narrador es en Perceval.

2. La mare de l'Estany s'en va de la vall i la mare d'en Tresaure es mor.

3.

4. La IK'Hebel es la mare de l'Estany.

5.

6. L'Estany destrueix un niu d'uns anecs que vivien sota un pont al riu.

7. inventate un final. Un viatge a Marruecos els farà als personatges entrar al món moro i els donarà el pas per entendre quasi tots els secrets que tenen els personatges.  i poc a poc l'Estany trobara una sortida pero sortir de la seva Xibalbà particular, que es com L'hicham anomenen la ciutat on viu els seu déu moro ala.

Dèma passat era la nit de Nadal. celebraven el solstici d'hivenr. fan un sopar a casa tots junts pero de sobte truquen a la porta i va a obrir l'Estany pero se l'emporta un coche negre i blindat. Tots els amics i sobretot els seus pares van perseguir al coche negre, van trucar també a la policia. Pero el coche es va ficar a un carrer i els amics de l'Estany van atrapar al cotxe, un amic de l'Estany el va agafar per asustar als amics i familiars.

8. resumen libro.En perceval, l'estany en xerxes en tesaure , la nit , l'alida i la bunda han viscut amb les seves famílies a la vall, en una casa aïlladaal mig del bosc, fins que els ha arribat l'hora d'anar a l'institut. A la comuna hippy creada pels seus pares, els set amics van viure una infantesa feliç, marcada profundament per la llibertat i un contacte extrem amb la natura. Els forts lligams que van establir entre ells els ajudaran a superar els obstacles amb què es trobaran quan vagin a viure a la ciutat i hagin de canviar radicalment el seu estil de vida.

9. La festa acaba amb una lluita entre el Perceval i el David.

Entradas relacionadas: