Thanksgiving in the USA: Traditions, Food, and Celebrations
Thanksgiving in the United States
History and Tradition
Americans celebrate Thanksgiving every year on the fourth Thursday in November. It is a very important holiday for families, who usually come together for a long weekend—even if some of them have to travel long distances to get home. According to American tradition, the first Thanksgiving took place in 1621, soon after the first European settlers arrived in North America.
The Thanksgiving Meal
The most common meal at Thanksgiving in the USA is roast turkey and vegetables. According to tradition, the person who gets the "wishbone" must break it and make a wish. Of course, you don't need to have turkey at Thanksgiving. Other popular dishes include:
- Lobster
- Crab
Parades, Sports, and Shopping
Apart from the family meal, the Thanksgiving weekend is also a time for sports, parades, and shopping. There are American football matches on TV, as well as college football matches around the country. In New York, the department store Macy's organizes a famous fancy dress parade which always ends with Santa Claus. The Friday of the Thanksgiving weekend, known as Black Friday, is traditionally a busy shopping day because people start to buy presents for Christmas.
A Time for Giving
Traditionally, autumn festivals are an occasion to give thanks for having plenty of food. However, Thanksgiving is also an opportunity to remember those people who are less fortunate. In many US cities, volunteers spend some of the holiday working in soup kitchens, which distribute free food to the poor and homeless.
El Día de Acción de Gracias en Estados Unidos
Historia y Tradición
Los estadounidenses celebran el Día de Acción de Gracias (Thanksgiving) cada año el cuarto jueves de noviembre. Es una festividad muy importante para las familias, que por lo general se reúnen para un largo fin de semana, incluso si algunos de ellos tienen que viajar largas distancias para llegar a casa. Según la tradición americana, el primer Día de Acción de Gracias tuvo lugar en 1621, poco después de que los primeros colonos europeos llegaran a América del Norte.
La Cena de Acción de Gracias
La comida más común en Acción de Gracias en los EE. UU. es el pavo asado con verduras. Según la tradición, la persona que recibe el "wishbone" (hueso de la suerte) debe romperlo y pedir un deseo. Por supuesto, no es obligatorio comer pavo en Acción de Gracias. Otros platos populares incluyen:
- Langosta
- Cangrejo
Desfiles, Deporte y Compras
Aparte de la comida familiar, el fin de semana de Acción de Gracias es también un momento para el deporte, los desfiles y las compras. Hay partidos de fútbol americano en la televisión, así como partidos de fútbol universitario por todo el país. En Nueva York, los grandes almacenes Macy's organizan un famoso desfile de disfraces que siempre termina con la aparición de Santa Claus. El viernes del fin de semana de Acción de Gracias, conocido como Black Friday (Viernes Negro), es tradicionalmente un día de muchísima actividad comercial, ya que la gente empieza a comprar los regalos para Navidad.
Un Tiempo para la Solidaridad
Tradicionalmente, los festivales de otoño son una ocasión para dar gracias por la abundancia de alimentos. Sin embargo, Acción de Gracias es también una oportunidad para recordar a aquellas personas menos afortunadas. En muchas ciudades de EE. UU., los voluntarios dedican parte de la festividad a trabajar en comedores sociales que distribuyen comida gratis a los pobres y a las personas sin hogar.
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