Recepta de pastís de xocolata

Enviado por Chuletator online y clasificado en Química

Escrito el en catalán con un tamaño de 1,24 KB

Ingredients:

  • 230 g de farina normal
  • 5g de bicarbonat
  • 5g de llevadura química
  • un polsim de sal
  • 150 g de xocolata negra
  • 130 g de mantega
  • 100g de sucre morè
  • 100 g de sucre normal
  • 1 ou
  • 1 culleradeta de essència de vainilla

Intoleràncies i/o al·lèrgens:

  • farina
  • ous
  • xocolata
  • sucres
  • mantega

Pes net:

Data de caducitat:

20-3-2020

Condicions especials:

Conservar en un lloc fresc i sec. Un cop obertes, mantenir allunyades de la llum del sol.

Adreça responsable:

C/ Segorb nº 30

08560 Manlleu

(Catalunya) Espanya

Valor nutricional:

Valor energètic:

6.552,6 kcal

Greixos:

133,5 g

Dels quals saturats:

76 g

Hidrats de carboni:

198,70 g

Dels quals saturats:

60 g

Fibra:

2 g

Proteïnes:

24,5 g

Sal:

7,15 g

Entradas relacionadas:

Etiquetas:
xocolata recepta pastís