Funcions i propietats dels ous: una guia completa

Enviado por Chuletator online y clasificado en Magisterio

Escrito el en catalán con un tamaño de 933 bytes

Funcions de les proteïnes de l'ou

Explicació de la clara i la yema, així com les seves propietats i funcions.

Composició de l'ou

  • Les greixos a la yema
  • Les sals minerals a la clara
  • Proteïnes repartides

Conservació dels ous

  • Refrigerats a 4-5 graus
  • Desidratats a temperatura ambient

Classificació dels ous

Diferència entre classe A i classe B, amb els seus respectius tractaments tèrmics.

Pasteurització dels ous

Etapes i temperatures de pasteurització, així com la importància d'aquest procés.

Tracabilitat dels ous

Com identificar l'origen dels ous segons el seu tipus de producció.

Riscos i frescor dels ous

Com detectar si un ou està fresc i els riscos de la salmonel·la.

Textura de la clara

Com varia la consistència de la clara en funció del seu estat.

Entradas relacionadas: