Diferencies de les diferents situacions per a la presa de decisions segons el grau de coneixement dels estats de la naturalesa
Enviado por Chuletator online y clasificado en Matemáticas
Escrito el en catalán con un tamaño de 12,17 KB
1. El problema filósòfic que planteja el text és la naturalesa de l'home.
L'autor dona la resposta que l'home és un ésser que té la capacitat de guiar la seva vida i que la seva naturalesa no està fixada per la naturalesa, sinó que esdevé una tasca per a ell. L'home té un comportament en relació amb ell mateix, així com un comportament en relació amb el món, i aquest coneixement té una història que es compta per segles.
Jo si comparteixo la mateixa posició que l'autor, des del meu punt de vista l'ésser humà te dos costats un racional i l'altre irracional, el qual fa servir per prendre decisions segons les seves necessitats o pel seu propi plaer, diferent dels animals. Un aspecte en el qual discrepo seria en la seva visió sobre la llibertat que té l'ésser humà, ja que un animal pot ser més lliure que nosaltres sense ser conscients que ho són.
L'ésser huma és un animal evolucionat.
6. L'ésser humà és una subjectivitat pensant.
Estic d’acord amb aquesta definició per que considero que l'ésser humà és un individuo que pensa, per ell mateix i te una opinión propia. Ja que no tota la gent pensa de la mateixa manera i te la mateixa opinió en algun tema en concret com ara podia ser la legalització de l'avortament.
Filosofia antiga (s. VI aC- s.IV dC)
1,4,9,11, /
Filosofia medieval (s. V - s.XIV)5,16 /
Filosofia contemporània (s.XIX- s. XXI)2,6,10,12,14,15 / Filosofia moderna (s. XV - s.XVIII)