Cuina Històrica Catalana: Sergi de Meià
Enviado por Chuletator online y clasificado en Religión
Escrito el en catalán con un tamaño de 5,16 KB
Sergi de Meià: Cuina històrica, territori i productes de proximitat
No hi ha res més bonic que enriquir-te dels altres
Durant 400 anys, a la cuina catalana, les espècies eren part de la nostra cuina, per influències d'altres llocs.
És un gust perdut, ja que fa 300 anys o més que no es cuinaven. És complicat saber exactament la recepta, perquè falta alguna part o no estan ben explicades, falten mesures, etc.
La intenció de tornar a les arrels és fer una recepta antiga com abans, però sense perdre la part actual de les textures i les tècniques actuals.
Què entenem per cuina històrica?
Cuina històrica és aquella que forma part de l'ideari cultural, o no, d'un país, una nació o un poble. En moltes ocasions és desconeguda, de vegades... Continuar leyendo "Cuina Històrica Catalana: Sergi de Meià" »