Processos Clau en la Fabricació de Productes de Cereal
Enviado por Chuletator online y clasificado en Geología
Escrito el en
catalán con un tamaño de 3,32 KB
Molta Seca del Cereal
Desintegració del germen i les segones mitjançant molins. El gra passa de 0,1 cm fins a pols, obtenint la farina.
1. Neteja del Gra
Separador magnètic/aspiració. Selecció per mida. Refregament.
2. Condicionament
Afegir aigua al gra sec i deixar-lo reposar. Aquesta quantitat varia segons el gra. Desnaturalització del gluten a temperatura màxima de 45°C.
3. Molta amb Molins de Rodet
Eliminació del germen mitjançant molins de rodet i obtenció de la farina amb molins llisos.
Fases del Procés
- 1. Recepció i barreja del cereal
- 2. Neteja i condicionament del blat
- 3. Molturació del blat a sèmola i a farina
- 4. Barreja de farines
El Pa: Procés de Fabricació
Ingredients Bàsics
- Aigua
- Sal
- Farina
Additius Comuns
- Àcid ascòrbic
- Greixos
- Llet
- CRA
Amassat
L'... Continuar leyendo "Processos Clau en la Fabricació de Productes de Cereal" »
español con un tamaño de 4,62 KB