Exercicis per millorar la velocitat

Enviado por Chuletator online y clasificado en Plástica y Educación Artística

Escrito el en catalán con un tamaño de 5,48 KB

 

Profunditat de camp:


 a més distancia focal (zoom) menor  profunditat de camp.
El diafragma  afecta a la profunditat de Camp com més obert estigui menor nombre f i + petita profunditat de camp com + Tancant estigui major nombre f + gran serà la profunditat de camp. La distància Que queda entre les marques d’una obertura determinada ens diu la profunditat De camp

La il·luminació: fonts naturals, fonts artificials, dura:


prové directament del sol originant ombres, suau:
la llum del sol no il·lumina Directament els objectes, la llum del Migdia:
llum dura i intensa que elimina les ombres, la llum de matí:
Il·lumina en tons frescos pastel i difumina Normalment els detalls llunyans, la llum Del cap vespre:
il·lumina lateralment i amb tons daurats i càlids produint Ombres tènues i subtils que fan ressaltar la textura dels objectes i el seu Volum.

Cromatisme:


cada Tipus de llum te una temperatura de color, cal fer un balanç de blancs. Postes De sol: color baixa i to vermellós, al migdia: temperatura alta i to blau, la Llum d’una espelma: temperatura de color baixa i tonalitat vermellosa.

Aspectes morfològics:  Les imatges:  punts, línies, Formes i colors -> iconicitat o abstracció:


segons que les imatges siguin o no un rèflex de la Realitat, figuratives:
tracten de Representar fidelment la realitat, senzillesa I complexitat: 
+ 4 elements Complexa, - senzilla.

Denotació i Connotació:

 quan fem una descripció Dels elements que percebem, d’allò que hi reconeixem i que hi veiem representat, Descripció de les tècniques i els materials utilitzats per l’artista, quan Busquem un significat o contingut d’acord amb els nostres coneixements i els Codis utilitzats pel creador. El contingut no és tant allò que representa una Obra sinó més aviat la manera com ho presenta

. Simplicitat o complexitat:

  Organització i relació entre els elements.

Originalitat o redundància:

els seus elements siguin nous o ja molt Utilitzats i coneguts.

Moviments fotogràfics: velocitat ràpida:


superior a 1/60 segons; l’obturador estarà Obert molt poc temps deixant passar menys llum cap a l’element fotosensible. Amb elles s’aconsegueix congelar o reduir notablement el moviment.

Velocitat lenta

Inferior a 1/60 Segons; l’obturador roman obert més  Temps deixant passar més llum. Amb elles s’aconsegueix imatges mogudes, Desplaçadés, atorgant major sensació de desplaçament.

Quin significat aporta el punt de vista?


Adopta qui fa la representació gràfica Respecte a l'objecte representat, representa l’angle, l’alçada, la distància.

Dos mecanismes que regulen el pas de la llum: El diafragma i l'obturador


El diafragma mesura la quantitat de Llum que passa per l’objectiu mentre l’obturador és obert;
l’obturador regula el temps d’exposició, temps durant el qual entra La llum a la càmera per obtenir la fotografia.

Òptica:


indica la distància focal o distàncies si Disposa de zoom i el número f 5 és l’obertura màxima. A les càmeres SLR òptiques intercanviables. Angle imatge x distància focal.

El fotomuntatge és un retoc fotogràfic consistent en la uníó de fotografies o parts de fotografies o productes Impresos en un collage.  El propòsit és pretendre que aglutineu tant els conceptes de fotoperiodisme, reportatge, Composició, retoc fotogràfic i veracitat periodística.  L’objectiu és Aconseguir un bon resultat. L’activitat és fer 2 notícies fake que siguin Creïbles. Per editar la foto utilitzarem l’aplicació de Gimp i l’ordenador, Escollirem una imatge de base i retallarem un altra imatge i l’enganxarem a L’imatge base per crear la notícia que nosaltres vulguem.

HDR (High Dymanic Range) alt rang dinàmic:


imatges obtingudes mitjançant un conjunt de Tècniques que permetran millorar respecte a les tècniques clàssiques de Fotografia la ‘’luminàcia’’ entre les zones més clares i més fosques de la Imatge. Les imatges ideals per utilitzar aquest recurs: Imatges poc Il·luminades, retrats amb llum solar, paisatges, l’aplicació de la càmera del Smartphone disposa de l’opció de realitzar una fotogràfia en HDR.

Entradas relacionadas: