Aloma resum

Enviado por Chuletator online y clasificado en Lengua y literatura

Escrito el en catalán con un tamaño de 4,92 KB

 

RESUM CAPÍTOL 10:


El metge recomana que canviin d'ambient durant un temps. L'Anna i en Dani decideixen anar a la muntanya per intentar que es recuperi de la malaltia. Joan no els acomiada, perquè té feina.
Aloma se sent sola i vella, en Dani se'n va i sap que un dia en Robert també partirà.
RESUM CAPÍTOL 11:
L'Aloma es manté informada mitjançant cartes de l'Anna, en les quals li explica la vida amb en Dani i la vida a la muntanya. Aloma li contesta tot dient el que li passa, que no és gran cosa, la visita de Coral a la casa i l'estat de les plantes del jardí, de les quals explica que no n'hi ha cap que tingui flors. Al cap d'unes hores, les gardènies s'estan obrint al jardí. Aquest dia l'Aloma surt per la tarda a passejar pel centre amb en Robert, ja que el seu germà se'n va amb un amic que troba pel carrer.
RESUM CAPÍTOL 12:
És el Sant d'en Joan i Joan convida a l'Aloma i en Robert. A casa reben cartes, una de les quals és per en Robert, d'Amèrica. Ell diu que no hi anirà, però no diu res a Aloma en tot el dia. Aloma s'enfada.

RESUM CAPÍTOL 13:


La senyora Baixeres crida l'Aloma per veure el vestit de la seva filla que es casa. Quan torna a casa es troba en Joan molt malament. Més tard, ella i Robert avisen al metge. L'Aloma es reconcilia amb en Robert i passen uns dies molt bé, fins que els arribi un telegrama de l'Anna en el qual els diu que torna amb en Dani malalt.

RESUM CAPÍTOL 14:


En aquest capítol, Dani mor poc després d'haver tornat a casa amb l'Anna. Per altra banda, Joan li diu a l'Aloma que han de buscar sortides perquè no tenen suficients diners per pagar la casa.

RESUM CAPÍTOL 15:


Una de les proposicions era demanar-li a la Coral un anell que li havia regalat en Joan, però quan l'Aloma va anar-hi, la Coral no se'l va voler tornar i a sobre la va insultar, de manera que l'Aloma empipada se'l va treure i el va llençar per una finestra.

RESUM CAPÍTOL 16:


Aquest capítol parla dels diners de la família, del problema que tenen amb la casa. L'Aloma va parlar dels diners amb en Robert i ell va dir-li que no els tenia. Més tard va saber que tots s'havien assabentat d'aquest problema.

RESUM CAPÍTOL 17:


Per una banda, Robert passa totalment d'Aloma, i ella manté una conversa amb l'Anna. L'Anna li diu que ja coneixia l'aventura d'en Joan amb la Coral. Per l'altra banda, l'Aloma es dirigeix cap en Robert per demanar-li perdó.

RESUM CAPÍTOL 18:


L'Aloma troba una fotografia d'una noia a la cartera d'en Robert, i després sap que és la que li escriu les cartes des d'Amèrica. Ell li diu que ha de partir cap Amèrica. L'Aloma està embarassada d'ell però no diu res.

RESUM CAPÍTOL 19:


Arriba el dia en què en Robert se'n va, i l'Aloma el va a acomiadar. Sap que mai l'oblidarà a pesar de no haver-li contat que espera un fill seu.

RESUM CAPÍTOL 20:


L'Aloma li explica a l'Anna que està embarassada a l'Anna, i ella respon d'una manera inesperada per Aloma. La protagonista se'n va a la casa vella, on hi recorda tota la seva vida. Desapareix perduda entre els altres.

Entradas relacionadas: